Videoclipuri

Aflați totul despre mașinile de spălat vase prin vizionarea videoclipurilor noastre. Veți regăsi multe informații noi, care vă vor ajuta să obțineți cele mai curate vase. Obțineți o nouă perspectivă asupra spălării automate a vaselor, vizionați videoclipurile noastre!

Încărcarea corectă a mașinii de spălat vase

Rezervați-vă câteva momente pentru a vă asigura că introduceți corect vasele în mașină, astfel încât vesela să strălucească de curățenie după spălare.

Mituri despre spălarea automată a vaselor, părțile I și II

Trebuie să curățati resturile de pe farfurii înaintea încărcării în mașina de spălat vase? Economisiți apă și energie electrică spălând manual? Ce puteți spăla cu ajutorul mașinii de spălat vase? Aflați răspunsurile aici.

Probleme cauzate de apa dură

Apa dură poate cauza depuneri de calcar în mașină și poate duce la defectarea acesteia, precum și la formarea unor mirosuri neplăcute. Aflați cum puteți lupta împotriva acestor probleme.

Opacizarea și apariția petelor: testul cu oțet

Utilizați oțet pentru a observa dacă opacizarea este cauzată de apa dură.

Veselă udă

Alinierea la standardele de eficiență energetică îngreunează uscarea vaselor – vedeți ce puteți face pentru a obține vase complet uscate.

Mitul preclătirii

Stiați că preclătirea vaselor nu face altceva decât să ducă la risipirea apei? Cu ajutorul unor detergenți de calitate precum Finish® Quantum®, puteți renunța la acest obicei.

Întreținerea mașinii de spălat vase

Folosiți Soluția de curățare Finish® pentru a preveni impactul negativ al depunerilor de resturi, care pot afecta performanța mașinii de spălat vase.

Particule de mâncare și reziduuri

Aflați cum pot fi îndepărtate resturile și petele de mâncare de pe vase.

Spălare manuală vs. spălare automată