Lupta împotriva urmelor de pe veselă și a petelor de pe pahare

Cui îi place să vadă pete pe vesela proprie exact atunci când aceasta a fost tocmai spălată? Nimănui. Cu toții ne dorim ca mașinile noastre de spălat vase să îndepărteze orice urmă de murdărie de pe veselă și pahare, de vreme ce acesta este scopul principal al utilizării unui astfel de echipament. Este posibil să vă resemnați că va trebui să trăiți cu aceste urme, cum faceți deja cu șosetele pierdute sau cocoloașele din sosuri, însă vă asigurăm că există o soluție simplă la această problemă! De vreme ce oricum nu avem un răspuns clar privind dispariția șosetelor, știm cu siguranță că produsele Finish® destinate spălării automate vă pot ajuta să îndepărtați orice urmă de pe vesela și paharele dumneavoastră.

Urme și pete

Apa dură poate lăsa urme și pete pe veselă. Încercați testul cu oțet pe vasele afectate de apa dură. Dacă aceasta este problema, puteți folosi Finish® Quantum® pentru a îndepărta efectele apei dure și a menține vesela impecabilă. Finish® Quantum® este de altfel produsul ideal pentru a răspunde unei multitudini de probleme legate de urmele de pe farfurii și pahare. Dacă observați o multitudine de urme pe farfurii, încercați să utilizați soluția de clătire pentru a evita formarea unui strat de calcar. O soluție de clătire ca Jet Dry® vă va ajuta să îndepărtați urmele de pe orice obiect de veselă.

Resturile din mașina de spălat vase

Când este ultima dată când ați verificat cum arată mașina dumneavoastră de spălat vase în afara ciclurilor de spălare? Dacă ați observat mai multe pete sau urme pe farfurii, aruncați o privire înăuntrul mașinii de spălat vase și a componentelor acestei, cum ar fi spre exemplu brațul de pulverizare. Dacă descoperiți reziduuri, este timpul să vă curățați mașina de spălat vase. Aceste resturi sunt cauzate de apa dură, însă pot fi îndepărtate prin folosirea cu recurență a soluției de curățare a mașinii de spălat vase Finish®. Amintiți-vă să folosiți această metodă de curățare cel puțin o dată pe lună și veți descoperi că mașina dumneavoastră funcționează impecabil. Nu v-ați spăla vasele într-o chiuvetă murdară, prin urmare de ce ați folosi o mașină de spălat vase murdară?

Urmele de apă

Deși mașina dvs. de spălat vase face tot posibilul să vă usuce vesela, în anumite cazuri este efectiv imposibil să usuce fiecare strop de apă în parte. Obiectele marcate de șanțuri vizibile sau cele de plastic ar trebui așezate oblic pentru a permite circularea fluxului de apă. Cu toate acestea, dacă observați un număr mare de urme de apă pe farfuriile dumneavoastră, chiar atunci când vorbim de platouri, este posibil să folosiți soluția de clătire Jet Dry®  sau alt produs Finish® care o include. Soluția de clătire ajută la îndepăratrea apei pentru a vă oferi rezultate impecabile. Folosirea unui detergent care include  Jet Dry®, ca spre exemplu tabletele Finish® All In 1 tabletele Powerball®, sau chiar soluția Jet Dry® în sine, ar trebui să elimine orice urme de pe farfurii si pahare.

Spălare manuală vs. spălare automată