7 motive să folosești o mașină de spălat vase

  1. O mașină de spălat vase te ajută să economisești!

Folosirea unei mașini de spălat vase te ajută să economisești până la 6 litri de apă rece, iar cu un consum de numai 1 Kw de curent și folosind detergentul Finish, costurile scad cu 33% față de spălarea manuală a vaselor.

  1. Câștigă timp cu efort puțin!

Spălatul vaselor nu este pe placul nimănui! De ce n-ai lăsa treaba în seama unei mașini? Vei petrece doar 9 minute să încarci și să descarci 12 seturi de vase, comparativ cu cele 60 – 79 de minute pe care le-ai pierde spălându-le de mână. Oferă-i familiei tale până la 4 ore de timp liber pe săptămână!

  1. O igienă mai bună!

Unul din motivele importante pentru folosirea unei mașini de spălat vase este o curățare mai igienică! În interiorul acesteia, temperatura de spălare atinge chiar și 70°C, în timp ce mâinile tale pot suporta doar 40°C. Pentru igiena perfectă, folosește detergentul Finish, ce are grijă de sănătatea familiei tale, eliminând 100% bacteriile și germenii.

  1. Veselă ce strălucește de curățenie!

Îndepărtează eficient toate resturile de mâncare cu ajutorul unui detergent Finish, ce îți lasă vasele incredibil de curate, mulțumită ingredienților activi speciali din compoziție, mult mai eficienți decât cei din detergentul obișnuit. După spălare, deschide ușa mașinii pentru a vedea rezultatul: vase și tacâmuri uimitor de curate, strălucitoare și fără urme de pete. Producătorii de mașini de spălat vase recomandă Finish!

  1. O bucătărie mai ordonată!

Când ai o mașină de spălat vase poți scăpa repede de teancurile de vase murdare din bucătărie! Chiar dacă ai la dispoziție un spațiu mic, există și mașini de doar 45 de centimetri lățime sau modele ce se pot amplasa pe blat. Conectează-le la aceeași sursă de apă ca cea a mașinii de spălat. E simplu!

  1. Mâini mai catifelate!

Elimină disconfortul spălării manuale a vaselor și protejează-ți mâinile. Vei face mai puține drumuri la salonul de manichiură și vei primi mai multe complimente din partea familiei și a prietenilor.

  1. Armonie în familie

Gata cu disputele pe subiectul spălării vaselor! Nu mai este rândul nimănui. Oferă-le timp celor dragi și alege o mașină de spălat vase!

Spălare manuală vs. spălare automată